Konsulentprogram

Konsulentprogram

Liker du å ta initiativ og styre din egen utvikling?

Accigo ble etablert i Sverige i 2007 og har siden oppstart hatt en kraftig og lønnsom vekst. Vi brenner for å utvikle og forbedre våre kunders virksomheter, og gjør det gjennom vår filosofi Harmoni satt i system™.

Er du nyutdannet sivilingeniør, siviløkonom, IT-utvikler eller har tilsvarende akademisk grad og ønsker en kickstart på din karriere?

Vi tar nå neste steg for å bli Nordens fremste partner når det gjelder IT-baserte virksomhetssystemer. Med oss på denne spennende reisen behøver vi flere dyktige medarbeidere som ønsker å jobbe i et nordisk selskap. For deg som velger å bli med på denne reisen finnes det derfor muligheter til å jobbe med prosjekter over landegrenser. Utover dette får du også muligheten til å påvirke utviklingen, ta tidlig ansvar, og samtidig bygge opp et sterkt personlig varemerke som konsulent.

Vi ser etter deg som:

Vi ser etter deg som liker utfordringer og som kan se seg selv i rollen som forretningsrådgiver, applikasjonskonsulent, systemutvikler, løsningsarkitekt eller prosjektleder. Våre kunder er krevende og forventer at vi alltid leverer høyeste kvalitet, noe som stiller høye krav til våre konsulenter. Vi ser derfor etter energiske mennesker som ikke er redd for intense arbeidsperioder. Du er også en person med gode sosiale ferdigheter og som like å jobbe i team, men like fullt er selvstendig og initiativrik.

Våre verdier er utgangspunktet for vår bedriftskultur og baserer seg på entreprenørånd, profesjonalitet og balanse. Vi håper derfor at du er en person som deler våre verdier. Disse kan du lese mer om her.

Hvorfor bli en del av Konsulentprogrammet:

Vårt mål er å gjøre deg til en av markedets beste konsulentene innen forretningssystemer. For å komme dit, har vi en plan for deg som strekker seg fra dag én og tre år fremover og hvor du er en del av vårt konsulentprogram. I løpet av disse tre årene vil du få muligheten til å ta ulike roller i  prosjekt, noe som gir deg et godt fundament for din fremtidige karriere som konsulent.

Programmet starter med et intensivt introduksjonsprogram på seks uker som avholdes på hovedkontoret i Stockholm. Formålet med disse ukene er å introdusere deg til vår kultur og skape forståelse for hvordan vi jobber med våre kjerneverdier: entreprenørånd, profesjonalitet og balanse. Du vil også lære det grunnleggende og få et godt innblikk i konsulentyrket.

Følgende elementer er eksempler på noe av det som er inkludert i de første seks ukene av introduksjonsprogrammet:

  • Opplæring i Microsoft Dynamics 365
  • Praktisk bruk av generelle verktøy og modeller som brukes i konsulentyrket
  • Gjennomføre og løse et omfattende internt case
  • Gjennomføre et reelt prosjekt som skal resultere i leveranse til kunde
  • Sist, men absolutt ikke minst, blir du kjent med mange nye mennesker, knytter verdifulle kontakter for fremtiden og har innholdsrike og morsomme uker i Stockholm.

Etter endt introduksjonsprogram er det tid for ditt første oppdrag hvor du sammen med erfarne kolleger vil bidra til suksess for våre kunder. I løpet av de første tre årene følger vi en utviklingsplan som er tilpasset deg slik at du så raskt som mulig blir en av de mest vellykkede konsulentene innen bedriftssystemer. Du vil raskt få stort ansvar for kundeprosjekter, med erfarne kolleger som vil være tilstede med coaching, støtte og kvalitetssikring.

Det er nå mulig å søke seg til Konsulentprogrammet. Søknadsfrist senest 15.oktober.

Send inn din søknad her

 

Kontakt oss