Om oss

Om oss

Fremgang gjennom kollektivt lederskap

 

Accigo er et ledende konsulentselskap med kontorer i Norge og Sverige. Vi hjelper bedrifter med digitalisering av kjerneprosesser gjennom IT-baserte forretningssystemer ofte omtalt som ERP, CRM eller Intranett-løsninger.

Accigo ble etablert i 2006 og inngår i konsernet Business Wellness Group AB, som er uavhengig, medarbeidereiet og kontinuerlig lønnsomt siden det ble startet i 2002. Vi er i dag ca 400 ansatte og vokser i jevn takt for å møte eksisterende og nye kunder sine behov for moderne og verdiskapende IT-løsninger og relaterte konsulenttjenester.

Vi fokuserer på resultatoppnåelse gjennom kollektivt lederskap der hver enkelt medarbeider har ansvar for å lede seg selv og ta egne beslutninger. Ved å legge bort tradisjonelle strukturer kan vi raskt ta beslutninger som gjør oss til et annerledes og dynamisk selskap på IT-markedet.

Det som  kjennetegner Accigo er kombinasjonen av virksomhet og bransjekunnskap. For oss innebærer dette innsikt i og forståelse av kundens virksomhet og hverdag, sammen med kompetanse på relevante IT-systemer og teknologi. Med våre løsninger ønsker vi at våre kunder skal oppnå det vi kaller Business Wellness

Som samarbeidspartner har vi samme mål for våre kunder som for oss selv, nemlig å skape spenstige og vellykkede bedrifter som opplever økt lønnsomhet gjennom våre prosjekter. Vår bedriftsfilosofi, som er grunnlaget for vår forretningsidé, kalles Harmoni satt i system™. Vår filosofi, arbeidssett og holdninger, sikrer  at vi er den leverandøren som leverer trygge IT-prosjekter, og gjennom det igjen, utvikler våre kunders virksomhet over tid.

Kontakt oss