Digital Lead

Digital Lead

Maksimalt utbytte av din IT-satsing

For å skape troverdighet som leder innen IT kreves det teknisk kunnskap uten at man nødvendigvis er utvikler eller nettverksspesialist. Effektive team er basert på mange forskjellige roller og spesialister, og vi mener også at ledelse, i sine ulike former, er spesialistkunnskap som ikke kan tas av andre spesialister.

Accigo er selskapet som skaper trygghet og lederskap på en reise gjennom den digitale transformasjonen, og som sikrer maksimalt utbytte av din IT-investering. Våre konsulenter har erfaring fra både kunde- og leverandørsiden, noe vi mener er en forutsetning for å kunne fungere som ledd mellom virksomhet og teknologi. Med vår kunnskap innen Microsofts Business Suite, som for eksempel Office 365 og Dynamics 365, kan vi hjelpe din bedrift på veien mot en digital transformasjon slik at dere kan møte endringsbehover hos deres kunder og gripe nye forretningsmuligheter.

Enten det handler om prosjektledelse, implementeringsledelse eller testledelse kreves det kunnskap og erfaring innen metoder og prosedyrer, slik at riktig metode tas i bruk til rett tid. Vi tror ikke på én universell løsning, men at man gjennom erfaring kan navigere utenom de hindringene som oppstår undeveis. Den beste miksen består av tradisjonell planlegging, diskusjon på ITIL eller PM3, men det rekker også langt når man kan foreslå kvalitet og teknikker basert på erfaring og levd kunnskap.

Vi som arbeider med Digital Lead kan se at vi er forskjellige, med ulike ferdigheter, og at vi i et team-oppsett leverer raskere, bedre og med større verdi. Dersom behovet for økt kompetanse oppstår kan vi sammen med våre spesialister i Accigo tilby deg som kunde helhetsløsninger innen Microsoft Buiness Suite.

Kontakt oss