Accigo Cloud

Vi sørger for at du lykkes i skyen

  • Moderniser virksomheten din
  • Sertifiserte Azure-eksperter
  • Tilpassede løsninger og tilbud

Accigo gir virksomheten din alt du trenger for å få mest mulig ut av Azure.  Enten det er å redusere kostnadene ved å designe en løsning rundt Platform as a Service (PaaS) eller å bygge en skalerbar og fleksibel løsning, sørger vi for at alt flyter.

 Vi designer løsninger som er skalert ut fra selskapets krav og behov.

Hvorfor Accigo Cloud

Vi tror på langsiktige partnerskap

Våre kunders virksomhet blir vår virksomhet, og vi gjør alt vi kan for å gjøre bedriften din mer vellykket ved hjelp av teknologi. Derfor bygger vi langsiktige partnerskap med våre kunder.

Microsoft-sertifiserte eksperter

Hos oss finner du sertifiserte Azure-eksperter (noe av det beste du kan finne i Norden) som har de riktige ferdighetene for prosjektet ditt.

Løsninger skreddersydd for din virksomhet

For å løse dine forretningsbehov, tilpasser vi våre løsninger og tilbud. Dette lar deg få mest mulig ut av Azure. Våre spesialister innen Microsoft økosystemer hjelper deg med å oppnå høyest mulige resultater.

Cloud-konsult arbetar

Vi er en del av Accigo og jobber hovedsakelig med skyløsninger

De siste årene har interessen for Azure økt, og det er derfor Accigo nå har dedikerte team som jobber innen Azure. Vi tilbyr et komplett utvalg av tjenester, for eksempel å designe løsninger for å hjelpe din virksomhet, implementere løsninger og til slutt administrere og overvåke løsninger. Accigo Cloud har erfaring innen blant annet detaljhandel, e-handel, logistikk, produksjon, finans, teknologiindustri og mer.

KONTAKTPERSON

Kontakt Michael for å finne ut mer om Accigo Cloud

Kontakt Michael for å finne ut mer om Accigo Cloud