Digitalt råd direkte i mobilen

  • Eksperthjelp direkte i mobilen
  • Fast pris
  • Enkle avtaler

Med Bollplank kommer du i kontakt med spesialister innen digitalisering og ledelse som hjelper deg med alt fra tekniske valg til strategisk rådgivning direkte på mobilen. Avhengig av hva du vil ha hjelp med, kobler vi deg til riktig spesialist. Enkelt for deg, smart for din virksomhet.

Enkle avtaler

Ikke for å skryte, men vi har uhyre enkle avtaler uten bindingstid hvor du selv bestemmer hvor mye eller hvor lite hjelp du vil ha.

Tilgang til spisskompetanse uansett hvor du er

Styrken til Bollplank er at vi er helt digitale. Uansett hvor i verden du er, kan du bestille time hos en konsulent. Enten med videosamtaler eller bare lyd.

Betal kun for møtetiden

Alle møtene våre er 45 minutter, og du betaler bare for møtetiden. Ingenting annet.

Daniel Björk Bollplank

Best mulig hjelp uansett hvor i verden du er

Noen ganger er det så uheldig at ferdighetene du trenger ikke er tilgjengelige i din fysiske nærhet, noe som gjør det vanskeligere for deg å få den hjelpen du trenger. Vi har løst dette ved å fullstendig digitalisere møtet med konsulenten din.

Accigo digitalisering

Spør en konsulent i stedet for å google i timevis

Det er lett for oss å prøve å løse de små spørsmålene selv, men for å være ærlig tar det ofte ganske lang tid og resultatet er sjelden så bra som det burde være. Slipp det og spør en ekspert i stedet, du vil ha nytte i det lange løp.

Ingen spørsmål er for små for Bollplank

Av våre kunder og partnere har nesten 70% noen gang hatt behov som var for små til å rettferdiggjøre ansettelse av en konsulent. Med Bollplank er ingen spørsmål for små, og det er perfekt for deg som ikke har en intern IT-ressurs. Hvis du ikke har en intern IT-ressurs, kan Bollplank fylle den plassen i stedet. Vi klarer kanskje ikke å tulle i kafferommet, men vi kan definitivt svare på spørsmålene dine, raskt og enkelt!

Hur tar vi till oss ny teknik? User Adoption

Bollplank for deg som konsulent

I tillegg til å kunne fylle ut hullene i den kalenderen med fakturerbar tid, vil du også finne nye kunder gjennom Bollplank. Det koster ingenting å registrere seg, du får kompensasjon for tiden du selger og du kan enkelt vise via kalenderen hvilke tider du har tilgjengelig.

Vil du teste Bollplank?

Vi slipper inn nye mennesker for å teste Bollplank fortløpende. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt når det er ledig plass for deg.

Kontaktperson

Kontakt Vitali for å finne ut mer om Bollplank

Vitali Ivan

  • Projektledare Bollplank
Bollplank

Användarvillkor

Dessa villkor gäller fr.o.m den 1 augusti 2019.

 

Användarvillkor för kunden

Tjänstens villkor gäller mellan Accigo AB, organisationsnummer 556654-1602, nedan kallat Accigo och det företag som använder tjänsten oavsett vilken medarbetare från företaget som använder tjänsten, nedan kallas kunden.

1. Kunden betalar för tjänsten före genomförandet av bokad session.

2. Godkänner konsulten önskad session, skall kunden betala tjänsten innan genomförandet av tjänsten.

3. Om kunden inte deltar i bokad session, oavsett anledning, återbetalas inte tjänsten.

4. Om konsulten, av någon anledning inte deltar i bokat och accepterat möte, återbetalas tjänsten.

5. Accigo förbehåller sig rätten att ta en avgift om 950 SEK exklusive moms per bokad och accepterad session.

Allmänna villkor

Appen bollplank är en mötesplats för alla som vill bolla frågor inom IT i verksamhet och organisationer. Genom att använda en Appen, godkänner du och åtar du dig de förpliktelser som åläggs dig genom dessa användarvillkor oavsett om du är en registrerad användare av tjänsterna eller inte.

Tjänsterna och applikationerna får endast användas av personer som är 18 år eller äldre. Genom att använda tjänsterna eller applikationerna intygar du att du är äldre än 18 år.

Accigo AB, organisationsnummer 556654-1602, nedan kallat Accigo, äger appen Bollplank.

Accigo gör kontinuerliga kontroller och granskningar av material på webbplatsen och förbehåller sig rätten att när som helst ta bort en profil och dess innehåll från appen.

Accigo förbehåller sig rätten att när som helst ändra appens, avgifter och villkor. Förändringar i prissättning och villkor publiceras på hemsidan www.accigo.se/bollplank.

Användarvillkor för konsulten

Tjänstens villkor gäller mellan Accigo AB, organisationsnummer 556654-1602, nedan kallat Accigo och det företag som konsulten är anställd i alternativ är ägare av utan egen anställning.

1. Konsulten ska acceptera eller avböja förfrågan från kund avseende genomförandet av session så fort som möjligt, dock senast 12 timmar innan aktuell session.

2. När kunden betalt får konsulten meddelande om att sessionen är bokad och redo att genomföras på utsatt tid.

3. Betalar inte kunden efter godkännande kommer sessionen att tas bort. För närvarande meddelas konsulten genom att sessionen inte aktiveras.

4. Konsultannonsen är kostnadsfri.

5. Accigo förbehåller sig rätten att ta ut en administrativ avgift motsvarande 15% på genomförd session. Konsulten ersätts månadsvis i efterskott.