På tide å oppgradere fra Dynamics AX til 365?

  • Redusert risiko
  • Positivt momentum internt
  • Oppgrader trinn for trinn
Dynamics 365

Vi har utviklet en metode som vi kaller SafeRisk to Cloud som betyr at vi deler prosjektet i mindre trinn slik at du kan kontrollere hvordan oppgraderingen går; både når det gjelder tempo og omfang.

Det viktige er ikke å flytte alt på en gang, det viktige er å komme i gang og det

Ha en god og pålitelig smidig prosess som muliggjør endringer underveis.

Saferisk To Cloud

Hvordan virker det?

Med SafeRisk to Cloud reduseres risikoen mens du bygger opp et positivt momentum internt. Å dele prosjektet i mindre stadier vil generere mange små gevinster underveis og samtidig redusere risikoen. Å jobbe på denne måten bidrar blant annet til et positivt momentum internt, noe som øker sannsynligheten for at alle brukere vil absorbere verktøyene.

Ta overgangen trinn for trinn

For å gjøre overgangen fra en eksisterende Dynamics AX-løsning til skybaserte tjenester, har vi utviklet en metode der vi tar det trinn for trinn i stedet for å gjøre hele overgangen i en engang.

Integrer med Microsoft skybaserte tjenester

Ved å integrere din eksisterende datastruktur med Microsofts Common Data Services (CDS), kan du koble din eksisterende AX-løsning med ny funksjonalitet i skyen.

Oppgrader med brukeren i fokus

En oppgradering til Dynamics 365 vil bety endringer for brukerne. Med en grundig planlegging av overgangen med brukeren i fokus, vil du komme raskere i gang med oppdaterte rutiner og arbeidsmetoder.

Last ned vår guide!  5 tips for å velge riktig digitaliseringspartner  Hvordan velge en partner som fokuserer på både teknologien og bedriften din. Last ned guiden

Hvordan vil overgangen til skybasert IT-drift påvirke forretningssystemene dine?

Accigo

Brukere er nøkkelen

Mange tenker på hvordan de praktisk talt bør oppgradere fra Dynamics AX-løsningen til Dynamics 365. De fleste spørsmål gjelder teknologi, sikkerhet og hvilke ressurser et oppgraderingsprosjekt vil bruke. Det mange glemmer å spørre om, er hvordan man får alle brukere på toget.

Hvis du skal flytte til Dynamics 365 i en engang vil prosjektet brukt store ressurser. I tillegg til å være kostbart og tidkrevende, kan det også være dårlig fra et

Kontakt

Bestill et møte med oss

Er du nysgjerrig på hvordan vi oppgraderer Dynamics AX-løsninger til Dynamics 365? Vi bestiller gjerne et møte med deg og går gjennom SafeRisk To Cloud og hvordan det vil fungere for deg.

 

  • Er du i ferd med å oppgradere fra AX til 365?
  • Vil du vite om 365 fungerer for deg?
  • Er du interessert i å vite mer om SafeRisk To Cloud?
OSKAR KAN HJELPE DEG VIDERE

Ønsker du en personlig kontakt direkte?

Hvis du har andre spørsmål, er du velkommen til å kontakte Oskar direkte.