Infrastruktur

Infrastruktur

Problemfri databruk

Mange selskaper har i dag et flertalls programvareløsninger som støtter virksomheten sine forretningsprosesser. Løsningene er ofte koblet sammen gjennom ulike teknologikomponenter for å utveksle nødvendig og virksomhetskritisk informasjon. Flere av våre kunder opplever at disse løsningene har blitt endret og utviklet over tid, uten at det samtidig er skapt tydelig dokumentasjon og oversikt over systemlandskapet.

Utfordringen i denne sammenheng er å forstå alle komponentene som inngår i løsningene. Med utgangspunkt i Accigo sin kompetanse på Microsofts plattform og arkitektur, kan vi hjelpe din bedrift med alt fra å optimalisere nåværende IT-løsning, til å videreutdanne og trene opp IT-avdelingen. Accigo vet hvilke plattformer og teknologier som skal anvendes for å skape den rette designen og arkitekturen for din bedrift.

Vi vet også at grunnlaget for et problemfritt databruk ofte ligger i å ha en grundig gjennomtenkt og organisert IT infrastruktur. Accigo har spesialisert seg på å hjelpe kunder som opplever tekniske problemer med sin IT-plattform, og kan bidra til at din bedrift sikrer en velorganisert IT infrastruktur.

Kontakt oss