Episerver

Episerver er et webpubliseringsverktøy (CMS) og brukes til å utvikle websider, ekstranett, intranett og andre typer tilpassede webløsninger.

Med fokus på orden og strutur

Mange organisasjoner som trenger større eksterne nettsteder eller intranett med mye innhold velger å bruke Episerver CMS. De viktigste fordelene er Episervers fokus på strukturert innholdsstruktur og klart definerte publiseringsprosedyrer for redaksjonen.

Episerver + Azure = true

Kombiner Episerver med din eksisterende Microsoft Azure. Med Azure PaaS-tjenester som Azure Search får du en bedre løsning som er enkel å administrere og overvåke, til en virkelig god pris!

Episerver vokser med deg

Episerver er et CMS-verktøy som du aldri vokser fra. Organisasjonen din kan vokse og Episerver vokser med deg, uavhengig av om det er rent nett, intranett eller andre mer tilpassede løsninger basert på dine forretningsbehov.

Kontakt

Vil du vite mer om hvordan du kan jobbe med Episerver?

Kontakt oss gjerne, så forteller vi deg mer. Både basert på hvordan vi kan hjelpe deg med Episerver, men også hvordan vi sikrer sikre prosjekter og tjenester ved hjelp av vårt forretningskonsept Harmoni satt i system™.

  • Vi ser på våre kundeforhold som partnerskap
  • Sammen utfordrer vi gamle strukturer og kjente arbeidsprosesser