Ønsker du å bruke data for å treffe bedre beslutninger?

Vi hjelper bedrifter med å bli datadrevne, hele veien fra overordnet strategisk tenking ned til de tekniske detaljene.

Fra start til mål

Målet er en datadrevet organisasjon

Ved å sortere og analysere data kan vi ikke bare hjelpe dere å treffe bedre forretningsmessige beslutninger: Vi kan også hjelpe dere å forstå hvorfor en beslutningen er riktig. Vi starter alltid med å se nærmere på kultur, prosesser og IT-plattformer for å få et bilde av dagens situasjon, og for å lage en plan for hvordan dere skal nå de datadrevne målsettingene.

VANLIGE UTFORDRINGER

Trenger du hjelp med noe av dette?

Her er noen av de vanligste utfordringene vi støter på.

Kjenner du deg igjen? Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Tilpass vår tekniske arkitektur for å jobbe med datadrevet analyse

For at dere skal kunne jobbe med datadrevet analyse er det viktig at dere har en teknisk arkitektur som er tilpasset den måten dere jobber på.

Vi trenger råd og veiledning

Det er komplisert å jobbe med data, og noen ganger trenger man ekstern hjelp og støtte.

Ta oss fra reaktiv til proaktiv virksomhetsstyring

Ved å bruke data som et verktøy vil dere kunne handle proaktivt når dere styrer virksomheten.

Bruke historiske data til å treffe bedre beslutninger

Utnytt de historiske dataene som er tilgjengelige, for å skape et bedre beslutningsgrunnlag.

En digitaliseringspartner

Accigos vei til datadrevet suksess

Skap en datadrevet kultur

En organisasjon som har en datadrevet tilnærming, forstår hvilke forretningsmessige verdier som ligger i dataene sine, og hvordan de kan brukes som støtte i hele organisasjonen. Våre endringsledere vil lede dere på veien.

 

Skap de riktige prosessene

Det handler i stor grad om å bruke data til å treffe små og store faktabaserte og proaktive beslutninger. For å lykkes må man ha tydelige prosesser for hele organisasjonen. Sammen vil vi identifisere prosessene deres og gi dem en datadrevet tilnærming.

IT-arkitektur tilpasset en datadrevet organisasjon

For å kunne jobbe datadrevet må IT-arkitekturen deres oppfylle visse krav. For eksempel må den kunne lagre data uten å gå tom for plass. Våre arkitekter sørger for at IT-arkitekturen deres optimaliseres for å treffe datadrevne beslutninger.

Jonas Hagen Accigo
Accigos eksperter

Noen av oss som jobber med datadrevet analyse

Joakim Gartmark

Joakim Gartmark

  • Avancerad Analys

Benny Heinby

  • Affärsområdesansvarig Data-Driven Transformation
Consultant – Data-Driven Transformation

Philip Birkås

  • Konsult – Data-Driven Transformation
Fokusområder

Forskjellige områder vi jobber med innen datadrevet analyse

Datadrevet analyse er et vidt begrep. For å konkretisere det vi gjør, har vi gruppert det i et antall ulike fokusområder. Selvfølgelig har alle organisasjoner forskjellige utfordringer og mål. Men så lenge du vil bruke data i organisasjonen din, er det datadrevet analyse du bør fokusere på.

Datahåndtering og visualisering

Ved å kombinere data fra flere ulike kilder, øker den analytiske evnen til hele organisasjonen. Tydelige kontrollpaneler og visualiseringer erstatter gamle Excel-filer og rapportløsninger. Alt med en høy grad av self-service business intelligence.

Rådgivning og veiledning

Vi er eksperter på strategi, analyse og teknologi. Vi hjelper organisasjonene med å samle ulike behov i et oversiktlig veikart, og lar den nyeste teknologien sikre dem en optimal løsning. Som rådgiver er vi ikke fornøyd før kunden har tilegnet seg sterke analytiske evner og oppnådd større kompetanse.

Virksomhetsstyring

Vi hjelper kundene våre med å gå fra reaktiv til proaktiv virksomhetsstyring. Med automatiserte forretningsprosesser og effektive analysemuligheter frigjør vi tid til å se fremover og analysere. Dermed kan man identifisere urealisert potensiale og handle ut fra det.

Avansert analyse

Vi får kundene våre til å ta det neste steget mot stordata og AI. Vi implementerer og veileder organisasjoner til å se mulighetene i store datamengder og å modellere dem. Slik bidrar vi til å forberede organisasjonene på fremtiden.

BLI DATADREVET MED OSS

Kontakt teamet vårt for mer informasjon

Du vil kanskje vite hvor du skal begynne, hvordan du kan bli bedre, eller hvordan du skal komme videre? Uansett er du alltid velkommen til å kontakte oss for å få mer hjelp.

Benny kan hjelpe deg vidare

Vil du ha personlig kontakt med en gang?

Benny er kontaktperson for Datadrevet analyse og hjelper deg gjerne videre. Send en e-post til ham, så får du svar snart.