En uvanlig partner for menneskelig digitalisering

For oss handler 90 % av digitaliseringen om mennesker, og 10 % om teknologi. Det er når samspillet mellom menneske og teknologi fungerer, at digitaliseringen kommer til sin rett.

Vi gir mennesker og bedrifter digitale superkrefter

For mange handler digitalisering mest om teknologi. For oss er det så utrolig mye større. Digitalisering kan få både mennesker og organisasjoner til å våge å sikte høyere, følge drømmene sine og åpne dører de ikke engang visste fantes. Og når man ser gjennom teknologien og begynner å ane hvilke muligheter som skjuler seg bak den … Da ser man at fremtiden kan være et fantastisk sted, fylt av menneskelig energi og varme. Da blir digitalisering intet mindre enn en superkraft som vil ta oss dit.

Våre verdier

Hva går vi ikke på kompromiss med?

Profesjonalitet

Vi holder det vi lover.

Gjennomføre det vi har satt oss fore, i hvert oppdrag. Alltid holde det vi lover, med god margin. Løse kundenes problemer med en kombinasjon av alvor og lidenskap, og bygge opp et langt og nært forhold som skaper forutsetninger for å optimalisere og effektivisere både virksomheten og lønnsomheten. Men profesjonalitet er like viktig for oss internt, i hvordan vi behandler hverandre og utvikler oss selv og selskapet vårt.

Entreprenørånd

Vi tør å utfordre.

Vi er målrettede entreprenører med lyst og evne til å utvikle gode ideer til gode forretninger. Vi setter oss aldri fast i tilvendte mønstre eller prosesser. Akkurat som oppdragsgiverne våre trenger vi hele tiden å utvikle oss, skape noe nytt, tenke fritt og våge.

Balanse

Med alle elementene i balanse oppnår vi Business Wellness. Vår filosofi «Business Wellness» har vokst frem av nettopp begrepet balanse. For oss handler det om å finne balansen mellom en rekke viktige faktorer – profesjonalitet og entreprenørånd, mennesker og forretninger, arbeid og fritid. Et selskap og et menneske i balanse har makt og mot til å endre seg og tør å utvikle seg. Et selskap og et menneske i balanse har makt og mot til å endre seg og tør å utvikle seg.

Maria Lennman
Accigos levereringsmodell

Digital Adoption Model

For at både vi og kundene våre skal ha full kontroll over hele leveransen, har vi utviklet en detaljert leveringsmodell. Den er basert på standard-rammeverkene SCRUM, Agile og SAFe, noe som blant annet betyr at det er lett å legge til mer kompetanse i løpet av prosjektet. En av de store fordelene ved vår leveringsmodell er at vi forkorter «tiden til markedet» ved å starte med å definere et MVP (Minimum Viable Product) og deretter jobbe videre mot de langsiktige digitaliseringsmålene, trinn for trinn.

Porträtt Lisa Lindvall
Bærekraft

Sensible Growth. Everywhere.

Vi jobber aktivt med utgangspunkt i sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft. Disse egenskapene er med i alt vi gjør internt. Og vi har dem alltid med oss ​​når vi går inn i rollen som rådgivere. Vår tankegang og arbeidsmetode skal løftes frem i kommunikasjon og møter med andre når det er hensiktsmessig. Dette er særlig viktig i dialog med nye kolleger, store bedrifter og offentlige organisasjoner. Accigo er bærekraftig. Det ligger i vårt DNA og i vår visjon. Fordi vi vil og fordi vi kan.

Ladda ner vår guide!  Så här skapar ni en digital kultur  I snitt är det endast 34% av användarna som direkt tar till sig den nya  tekniken, övriga måste få hjälp och stöd för att komma igång. I den här guiden  går vi igenom de fem viktigaste delarna som behövs för att lyckas med den inre  digitaliseringen. Hämta guiden
Dynamics 365
Vår tilnærming

Harmoni satt i system™

Accigo er bygget opp på det forretningskonseptet vi utviklet da vi startet: Harmoni satt i system™. Og det forklarer vår unike tilnærming og metodene vi har tatt i bruk for å sikre trygge prosjekter og tjenester innen digitalisering.

Kontakt oss

Vil du jobbe med en uvanlig menneskelig digitaliseringspartner?

For mange handler digitalisering mest om teknologi. For oss er det så utrolig mye større. Digitalisering kan få både mennesker og organisasjoner til å våge å sikte høyere, følge drømmene sine og åpne dører de ikke engang visste fantes.