Ønsker du å ta avgjørelser basert på data i stedet for magefølelse?

  • Trenger du å gjennomgå den tekniske arkitekturen din?
  • Trenger du råd og coaching?
  • Ønsker du å gå fra reaktiv til proaktiv forretningsadministrasjon?

Vi hjelper bedrifter med å bli datadrevet, helt fra strategisk helhet til tekniske detaljer. Ved å sortere og analysere data kan vi ikke bare hjelpe deg med å ta bedre beslutninger, men også hjelpe deg med å forstå hvorfor det er riktig beslutning å ta.

 

1 av 3 bedriftsledere stoler ikke på informasjonen de bruker for å ta avgjørelser.

– IBM

 

Hvordan virker det?

Selv om målet er at hele organisasjonen skal ha en datadrevet tilnærming, må arbeidet begynne et sted. Vi starter alltid med å se nærmere på kultur, prosess og IT-plattformer for å få et bilde av dagens situasjon og være i stand til å sette sammen en veikart som hjelper deg med å navigere mot målbildet.

En datadrevet kultur

En organisasjon som har en datadrevet tilnærming forstår forretningsfordelene med dataene sine og hvordan de kan brukes som støtte i hele organisasjonen. For at dette skal fungere, må alle i organisasjonen forstå og bruke data i alle sine beslutninger.

Prosessene

Datadrevet handler i stor grad om å bruke data til å ta faktabaserte og proaktive beslutninger, både store og små. Fordi mange beslutninger tas hver dag, er det nødvendig at organisasjonen er godt forberedt med klare prosesser for hvordan data skal støtte alle organisasjonens beslutninger.

IT-plattformene

For å kunne jobbe datadrevet, må IT-arkitekturen oppfylle kravene. for eksempel kunne lagre data uten å risikere mangel på plass. Eller at flere analyser og rapporter kan produseres uten at rapportene oppleves sakte og tøffe.

Last ned vår guide!  Fire trinn for å jobbe mer datadrevet  er effektiv organisering - kom i gang med en gang Last ned guiden

Er det noe for meg?

For å forstå hvordan vi i Accigo jobber med datadrevet transformasjon (omstilling?), er det viktig å forstå hva vi gjør og hvilken rolle vi har med kundene våre. Hele vårt tilbud innen datadrevet transformasjon fokuserer på fire områder og har som mål å kunne hjelpe deg hele veien fra teori og behovsanalyse til praktisk anvendelse.

Trenger du å gjennomgå den tekniske arkitekturen din?

Datahåndtering og visualisering

Ved å sette forskjellige datakilder i forhold til hverandre, kan vi kombinere data fra flere forskjellige kilder (forretningssystemer, HR-systemer, e-post, etc.). På denne måten muliggjør du innsamling av statistikk, oppdaterte rapporter og analyser i sanntid, og gjør det mulig å jobbe med mer avanserte analyser.

Trenger du råd og coaching?

Coaching

Vi er eksperter innen strategi, analyse og teknologi. Det gjør oss til verdifulle rådgivere fordi vi forstår både de strategiske delene så vel som de praktiske delene av datadrevet transformasjon.

Gå fra reaktiv til proaktiv forretningsadministrasjon?

Bedriftsledelse

Vi hjelper kundene våre med å gå fra reaktiv til proaktiv forretningsadministrasjon gjennom effektivisering og automatisering av prosesser. Vi jobber også med oppfølging av forretningskritiske KPI-er, og hjelper kundene våre å lære av historien, den nåværende situasjonen og det som ligger foran oss for å planlegge for fremtiden.

Bruk historiske data for å ta bedre beslutninger fremover?

Avansert analyse

Våre analytikere skreddersyr og tolker modeller som svarer på forretningskritiske spørsmål du har, slik at du raskt og enkelt får tilgang til riktig type beslutningsmateriale. Vi starter alltid fra forretningsutfordringene og ut fra det definerer vi hvilken type data som er nødvendig for å svare på spørsmålene. Les mer om avansert analyse her. https://accigo.se/losningar/insights/

Kontakt oss

Bestill en gratis intro-workshop

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med datadrevet transformasjon (omstilling?)? I så fall kan en introduksjons-workshop være en god ide for å få bedre forståelse av hva du trenger.

 

  • Trenger du å gjennomgå den tekniske arkitekturen din?
  • Trenger du råd og coaching?
  • Ønsker du å gå fra reaktiv til proaktiv forretningsadministrasjon?
KONTAKTPERSON

Ønsker du en personlig kontakt direkte?

Hvis du har andre spørsmål, er du velkommen til å kontakte Benny direkte.