Office 365

Office 365 er Microsofts skyplattform (cloud platform) som støtter den digitale arbeidsplassen. I tillegg til de klassiske Office-programmene, inkluderer Office 365 tjenester som fremmer produktivitet, både på et personlig og et organisatorisk nivå.

Accigo

Spesialistkunnskap i Office 365

I tillegg til teknisk kompetanse har vi i Accigo sterkt fokus på å lede digital endring og digitalisering. Med vår spesialkunnskap om Office 365 kan vi implementere passende og bærekraftige løsninger, samt strategisk og praktisk styring av disse. Vi brenner for å skape en digital arbeidsplass samtidig som vi bygger virksomhetens kompetanse slik at arbeidsmetoder og informasjonsstruktur kan holdes moderne, men også bærekraftig over tid etter hvert som plattformen endres.

Nav for samarbeid og kommunikasjon

Office 365 er navet hvor du kan lagre, samarbeide og kommunisere. Lagre og del filer, chatte, ha møter og utveksle kunnskap på ett sted

Mobil

Nå har du muligheten til å være produktiv uansett hvor du er ved hjelp av mobilapplikasjoner og andre smarte løsninger som tilhører Office 365.

Sikkerhet

Beskytt brukere og informasjon med kraftige sikkerhetsverktøy uten å måtte inngå kompromiss med produktiviteten

Kontakt

Vil du vite mer om å jobbe med Office 365?

Kontakt oss gjerne, så forteller vi deg mer. Både om hvordan vi kan hjelpe deg med Office 365, men også hvordan vi sikrer prosjekter og tjenester ved hjelp av vårt forretningskonsept Harmoni satt i system™.

 

  • Vi ser på våre kundeforhold som partnerskap
  • Sammen utfordrer vi gamle strukturer og kjente arbeidsprosesser