Ta brukerne med på digitaliseringsreisen

  • Skape forståelse
  • Ta små skritt ofte
  • Bygg en sterk digital kultur
Accigo

For å lykkes med digitalisering kreves det mer enn ny teknologi. Det kreves at du endrer måten du jobber på og hvordan du bruker nye arbeidsverktøy. Vi vet at endring er vanskelig, men det er derfor vi eksisterer. For å hjelpe deg med det. Visste du at bare 34% av dine ansatte vil ta i bruk den nye teknologien du implementerer i selskapet? De resterende 66% vil enten nøle eller bare ignorere det og kjøre videre i gammel stil.

 

Det viktigste for virksomheten din er hvordan de ansatte velger å bruke den nye teknologien.

Hvordan virker det?

Å jobbe med User Adoption handler ofte om å identifisere hvor du vil være, hvor du står og hvilke aktiviteter som kan føre deg dit. Noen av de viktigste byggesteinene i denne typen arbeid er å få ledelsen på toget og å jobbe verdidrevet og smidig til enhver tid. Ved å implementere små, vellykkede endringer, skaper du ofte et positivt momentum internt.

Nåværende situasjon

Det er lett å stikke av og sikte på fremtiden. Det er imidlertid viktig å stoppe opp og definere dagens situasjon først. Hvor står vi i dag og hvor langt har vi til målet?

Målsetting

Det er viktig å ha et tydelig mål for å kunne jobbe fokusert og i riktig retning. Uansett nivå og ambisjon er målet en avgjørende del av puslespillet for å sikre en vellykket digitaliseringsreise med brukeren i fokus.

Veikart

I større prosjekter kan det være lett å miste fokus. Derfor deler vi den i mindre deler og definerer en veikart med aktiviteter. Alle disse aktivitetene fører oss til målet.

Last ned vår guide!  Slik lager du en digital kultur  Her er de 5 viktigste delene for å lykkes med digitaliseringen Last ned guiden
Kontakt

Bestill et møte

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med User Adoption? Vi bestiller gjerne et møte med deg og går gjennom det i detalj.

  • Vil du skape en digital kultur internt?

  • Er det på tide å endre måten du jobber på?

  • Leter du etter en god implementeringsprosess?

Kontaktperson

Kontakt Birgitta hvis du vil vite mer om User Adoption

Birgitta Ekman Lissgärde

Birgitta Ekman Lissgärde

  • Senior Prosjektleder Microsoft 365