Vi sørger for at du lykkes i nettskyen

  • Trygg administrasjon og drift
  • Sertifiserte skykonsulenter
  • Avansert IT-sikkerhet
IT-säkerhet
Accigo

En nyttig partner for hele skyløsningen deres

Det er et smart valg å ha et skybasert IT-miljø fordi det er fleksibelt og kan skaleres. Men for at skymiljøet deres skal fungere optimalt, må dere administrere det aktivt. Det betyr blant annet å holde styr på sikkerheten, tilpasse miljøet etter bedriftens behov og sikre at viktige oppdateringer og forbedringer blir gjennomført. Hvis du trenger en partner som kan hjelpe deg med dette, og ta vare på hele skymiljøet ditt, har du kommet til rett sted.

VANLIGE UTFORDRINGER

Trenger du hjelp med noe av dette?

Her er noen av de vanligste utfordringene vi støter på.

Kjenner du deg igjen? Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Administrasjon og overvåking

Det er viktig å ha oversikt over og administrere skyløsningen for å holde den i toppform.

Flytt til Microsoft Azure

Enten dere skal flytte hele eller deler av IT-miljøet deres, er det viktig å ha en plan for hvordan flyttingen skal gjennomføres.

IT-sikkerhet i Azure

Hvem overvåker sikkerheten i Azure-miljøet deres? For skyløsninger er sikkerheten alltid viktigst, fordi et angrep kan gjøre stor skade.

Kostnadseffektivitet og oppfølging i Azure

Ha oversikt over kostnadene i Azure-miljøet ved å bruke alle tilgjengelige verktøy og beholde oversikten.

Microsoft Cloud Adoption Framework

Det mest naturlige rammeverket å bruke til implementering av nettskyen i Azure.

Fordelene ved Accigo Cloud Expertise

Er vi den rette for deg?

Her får du et langsiktig partnerskap

Suksess er et resultat av langsiktig arbeid med tydelige mål. Hos oss får du ikke en leverandør – du får en lojal partner som sikrer seg maksimalt utbytte av investeringene i nettskyen.

Microsoft-sertifiserte eksperter

Hos oss finner du sertifiserte Azure-eksperter (noen av de beste i Skandinavia) som har riktig kompetanse for prosjektet ditt.

Tilpasset dine forutsetninger

Alle organisasjoner har unike behov, også din. For at du skal få den beste skyløsningen, sørger vi for å tilpasse den til din virksomhet og dine forutsetninger.

Administrasjon og drift

Vi tar hånd om nettskyløsningen og holder den i toppform

Velkommen til skyen! Nå gjelder det å fortsette å administrere IT-miljøet ditt på best mulig måte. Vi tar gjerne hånd om hele skyløsningen din og sørger for at den er i toppform. På den måten kan du og hele organisasjonen din fokusere på det dere gjør best: forretningene. Vi er Microsoft Gold-partner og har inngående kjennskap til hele Azure-økosystemet. Derfor kan du være sikker på at vi vil sørge for at skymiljøet deres alltid er sikkert og oppdatert, og at det administreres på en måte som sikrer at IT-investeringene deres øker i verdi.

Konsulenttjenester

Styrk deg med den nettskykompetansen du trenger

Når du støter på utfordringer som ikke kan løses internt, kan du be om hjelp fra våre sertifiserte nettskykonsulenter. Enten du trenger et innspill på noe eller støtte til for eksempel et migreringsprosjekt, er vi her for deg, klare til å hjelpe. Her finner du kompetanse på blant annet skyarkitektur, rådgivning, prosjektledelse, utvikling innen web/integrasjon/BI, DevOps-eksperter og mye mer. Vårt mål er å sikre at dere får en så enkel og problemfri reise inn i nettskyen som mulig.

IT-säkerhet
Sikkerhet i nettskyen

Vi hjelper deg å holde nettskyen trygg

I dag rettes det mange cyberangrep mot forretningskritiske systemer og sensitive data. Skysikkerhet består av mange forskjellige deler, og for ikke å gå glipp av noe kan du overlate det ansvaret på oss ved å bruke oss som sikkerhetsrådgiver. Vi vil hjelpe deg med proaktiv sikkerhetsstrategi, overvåking av IT-miljøet med raske tiltak, identitetsstyring, informasjonssikkerhet, passordbeskyttelse og mye mer. Vår visjon er å jobbe langsiktig med operativ sikkerhetsrådgivning for å sikre at IT-miljøet ditt er sikkert og motstandsdyktig.

Accigos eksperter

Noen av oss som jobber med Cloud Expertise

Måns Rantzer

  • Leading Consultant

Ronja Ask

  • Consultant
Distasarbete
UTVIKLE DIN NETTSKYLØSNING MED OSS

Kontakt teamet vårt for mer informasjon

Du vil kanskje vite hvor du skal begynne, hvordan du kan bli bedre, eller hvordan du skal komme videre? Uansett er du alltid velkommen til å kontakte oss for å få mer hjelp.

Jonas kan hjelpe deg videre

Vil du ha personlig kontakt med en gang?

Jonas er kontaktperson for Cloud Expertise og hjelper deg gjerne videre. Send en e-post til ham så får du svar snart.