Power Platform

Power Platform gir økt verdi til andre applikasjoner på Microsofts plattform. Med «Common Data Service»-databasen skapes muligheter for å samle inn data på ett sted, noe som sikrer at Microsoft Sales og Microsoft Finance and Operations benytter de samme dataene, noe som styrker forbindelsen mellom systemene.

Økt verdi for andre applikasjoner

Microsoft Power Platform har gitt Accigos samlede tilbud økt kraft. For utfordringer som krever mer enn én out-of-the-box løsning, kan Power Platform nå plugge hull i løsningen gjennom en app som gir brukerne økt mobilitet, en automatisk flyt som eliminerer monotone manuelle oppgaver eller et BI Dashboard som visualiserer data på en mer effektiv måte og muliggjør smartere forretningsbeslutninger.

Lavere terskler

Å utvikle apper og automatiserte feeder har lenge vært veldig kostbart og tidkrevende. Med Microsofts low-code plattform reduseres tiden som kreves for å utvikle nye digitale løsninger, og terskelen for at flere skal lære å bruke verktøyene er lavere.

Common Data Service

Kom deg bort fra lokalt lagrede filer og samle dataene dine i Common Data Service. Applikasjoner og automatiske updates som virker på dine data, kan godkjennes for å sikre at det er riktige personer som bruker dem.

Lettere å bli datadrevet

Power Platform gjør det lettere for bedrifter å bli mer datadrevet. Samle inn data på ett sted gjennom Common Data Service, visualisere med Power BI til å handle gjennom Power Apps og automatisere via Power Automate!

Kontakt

Vill du veta mer om hur ni kan jobba med Power Platform?

Kontakt oss gjerne, så forteller vi deg mer. Både basert på hvordan vi kan hjelpe deg med Azure, men også hvordan vi sikrer sikre prosjekter og tjenester ved hjelp av vårt forretningskonsept Harmoni satt i system™.

  • Vi ser på våre kundeforhold som partnerskap
  • Sammen utfordrer vi gamle strukturer og kjente arbeidsprosesser

Urval av plattformar vi arbetar med

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner