Microsoft Azure

Azure er Microsofts skyplattform og forutsetningen for effektiv administrasjon og lagring av data og applikasjoner. Plattformen muliggjør sømløs integrasjon mellom de forskjellige tjenestene dine som er tilgjengelige uansett hvor du er.

Accigo

Accigo har bred kompetanse innen Cloud Solutions

Hos Accigo har vi stor kompetanse innen Cloud Solutions. Vi er en trygg partner som hjelper kundene våre med kostnadseffektive og tilpassede løsninger som kan omfatte migrasjon, integrasjoner og ledelse. Videre brenner vi for å hjelpe kundene våre i viktige spørsmål som kostnadsoverslag og sikkerhetsråd i skyen. Teamet vårt spesialiserer seg også på å analysere data som er lagret i Azure for maksimal forretningsverdi.

Kostnader og stordriftsfordeler

Dra nytte av Microsofts stordriftsfordeler gjennom kostnadseffektiv datalagring! Skalerbarhet og elastisitet i Azure betyr at du alltid har kapasiteten du trenger uten å betale for mer enn det du bruker. Azure er bare noen få tastetrykk unna, så ingen innledende investeringskostnader legges til.

Sikkerhet

Security Center, Advisor og Identity Management er noen av de mange tjenestene som er tilgjengelige i Azure for kontinuerlig å identifisere sikkerhetshull og øke sikkerheten til tjenestene dine.

Konstant støtte

Basert på det unike miljøet ditt, får du konstant råd fra Azure Advisor og mottar informasjon om situasjonen i Azures datasenter gjennom Azure Health. Microsofts egen støtte er også tilgjengelig via telefon og e-post for raskt å løse dine problemer.

Kontakt

Vil du vite mer om hvordan du kan jobbe med Azure?

Kontakt oss gjerne, så forteller vi deg mer. Både basert på hvordan vi kan hjelpe deg med Azure, men også hvordan vi sikrer sikre prosjekter og tjenester ved hjelp av vårt forretningskonsept Harmoni satt i system™.

  • Vi ser på våre kundeforhold som partnerskap
  • Sammen utfordrer vi gamle strukturer og kjente arbeidsprosesser

Urval av plattformar vi arbetar med

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner