Dette vil få tusenvis av brukere til å like ny teknologi

Utfordringen

Det var tid for vår kunde, et stort energiselskap, å rulle ut den digitale plattformen Office 365 til rundt 20 000 ansatte på kontorene i Tyskland, Nederland, Storbritannia, Danmark og Sverige. Utfordringen vår var å hjelpe til med det kontinuerlige utviklingsarbeidet og samtidig få alle tusenvis av brukere til å absorbere og begynne å bruke Office 365 på riktig måte i det daglige arbeidet.

  • Forretningsutvikling
  • Digitalisering
  • Office 365
  • Råd
  • Brukeradopsjon

Løsning

Vi var primært ansvarlige for å få ansatte til å begynne å jobbe med den nye plattformen. Teamet fra Accigo besto av eksperter innen User Adoption og Office 365. Vi fokuserte på at alle ledelsesteamene hele tiden skulle drive endring basert på forretningsverdi. Arbeidet var basert på prinsippet om å inspirere i stedet for å utdanne, alt for å gi ledergruppene en forståelse av nye måter å jobbe på og hvilke verdier som skapes. I tillegg til å få ansatte til å bruke plattformen ga vi råd til utviklingsteamet og om kundens digitale strategier, og hjalp støttefunksjonene til å støtte nye arbeidsmåter – i stedet for bare å fokusere på den nye teknologien.

Resultatet

Office 365-plattformen, som er en del av kundens digitalisering, er rullet ut og brukes for tiden av omtrent 20 000 ansatte i de fem forskjellige landene.

Kontakt

Vil du vite mer?

Kontakt oss så forteller vi mer om dette case og hvordan vi kan hjelpe deg med digitalisering.

Kontaktperson

Spørsmål?

Maria Lennman

Maria Lennman