Vi hjelper deg å lykkes i skyen

  • Sikker administrasjon og drift
  • Skyspesifikke konsulenttjenester
  • Avansert IT-sikkerhet
Molnpartner

En partner som hjelper deg med hele skyløsningen

Å ha et skybasert IT-miljø er et smart valg, ettersom det er både fleksibelt og skalerbart. For at skymiljøet ditt skal fungere optimalt, må du imidlertid administrere det aktivt. Det betyr blant annet at du må ivareta sikkerheten, tilpasse miljøet etter behovene dine og sørge for at viktige oppdateringer og forbedringer gjennomføres. Hvis du trenger en skypartner som kan hjelpe deg med dette og ta hånd om hele skymiljøet ditt, har du kommet til riktig sted.

Bestill et møte nå

Er vi riktig partner for deg?

Med oss får du et langsiktig samarbeid

Suksess er et resultat av langsiktig arbeid med tydelige mål. Vi er ikke bare en leverandør, men en trofast partner som sørger for at du får maksimal avkastning på skyinvesteringen din.

Microsoft-sertifiserte eksperter

Hos oss finner du sertifiserte Azure-eksperter (noen av de beste i Sverige) som har relevant kompetanse for prosjektet ditt.

Tilpasset dine forutsetninger

Alle organisasjoner har unike behov, også din. For at du skal få den beste skyløsningen, tilpasser vi den ut fra din virksomhet og dine forutsetninger.

Molnkonsult
Molnförvaltning
Administrasjon og drift

Vi tar hånd om skyløsningen din og holder den i topp stand

Velkommen til skyen! Nå gjelder det å fortsette å administrere IT-miljøet ditt på best mulig måte. Vi tar gjerne hånd om hele skyløsningen din og sørger for å holde den i topp stand. Dermed kan du og bedriften din fokusere på det dere kan best – virksomheten. Vi er Microsoft Gold-partner og har bred kunnskap om hele Azures økosystem. Du kan derfor føle deg trygg på at vi alltid holder skymiljøet ditt sikkert, oppdatert og administrert på en måte som gjør at IT-investeringen din øker i verdi.

Specialister på Azure moln
Konsulenttjenester

Styrk bedriften din med relevant skykompetanse

Når du møter utfordringer som ikke kan løses internt, står våre spesialister klare til hjelpe deg. Enten du trenger en ny vurdering eller hjelp til for eksempel et migreringsprosjekt, hjelper vi deg gjerne. Hos oss finner du kompetanse innen blant annet skyarkitektur, rådgivning, prosjektledelse, utvikling innen web/integrasjon/BI, DevOps-eksperter og mye mer. Vår ambisjon er å sørge for at du får en så enkel og problemfri skyreise som mulig.

Molnsäkerhet
Skysikkerhet

Vi hjelper deg å holde skymiljøet ditt sikkert

I dag er forretningskritiske systemer og sensitive data mål for en rekke cyberangrep. Skysikkerhet består av mange ulike elementer. Ved å benytte oss som sikkerhetsrådgiver kan du følge deg trygg på at ikke noe blir overlatt til tilfeldighetene. Vi hjelper deg med en proaktiv sikkerhetsstrategi, overvåking av IT-miljøet ditt med raske tiltak, identitetsstyring, informasjonssikkerhet, passordbeskyttelse og mye mer. Vår visjon er å arbeide langsiktig med operativ sikkerhetsrådgivning, for at IT-miljøet ditt skal være trygt og beskyttet mot dagens trusler.

Kontakt

Akkurat nå: kostnadsfri konsultasjon

Du kan bestille en 45-minutters konsultasjon med oss helt kostnadsfritt! Det er vel ikke noe å lure på? Vi er bare noen tastetrykk unna.

  • Still våre konsulenter spørsmål
  • Få hjelp til å finne ut av det du lurer på
  • Få forslag til hvordan du kan komme videre med skyløsningen din
  • Oversikt over kostnader knyttet til forskjellige typer skyløsninger
KONTAKTPERSON

Ønsker du en personlig kontakt direkte?

Ta kontakt med Jonas hvis du vil vite mer om våre tilbud innen skytjenester