Vi ønsker å gjøre våre kunder og ansatte suksessfulle

Accigo er en nettverksorganisasjon som er ambisjonsdrevet og eies av oss ansatte. Alt vi gjør, gjør vi for å hjelpe kundene våre på lang sikt i deres utvikling-reise.

Fikapaus hos Accigo

Accigos bakgrunnshistorie

Accigo ble grunnlagt i 2007 fordi vi så et behov i markedet. IT-bransjen var reaktiv med mange mislykkede prosjekter og misfornøyde kunder som et resultat. For oss var det krystallklart, IT-bransjen trengte konsulenter og kunder som turte og kunne ta reelt ansvar. Det trengtes en kultur der alle tok ansvar og våget å utfordre hverandre. Det handlet i stor grad om å hjelpe kundene til å være en god kunde og at både kunde, leverandør og konsulent ønsket å ta ansvar og dermed være en del av et partnerskap sammen. Å vinne sammen og møte utfordringer sammen er hvordan et vellykket partnerskap skal fungere.

VÅRT FORHOLD

Harmoni satt i system™

Hele Accigo hviler på forretningskonseptet vi utviklet da vi startet, Harmoni satt i system™, og det forklarer vår unike tilnærming og metoder vi har tatt i bruk for å sikre trygge prosjekter og reevante tjenester innen digitalisering.

Accigo-konsulter på takterassen
Å ARBEIDE HOS ACCIGO

Veksthus for mennesker

Vi kaller Accigo et «veksthus for mennesker». Vi tror på kontinuerlig utvikling og å skape sammenhenger som gagner både våre ansatte og kunder, der vi kan vokse sammen. For oss er balansen mellom entreprenørskap og profesjonalitet viktig. Det er kombinasjonen av begge som gjør oss vellykkede i alt vi gjør.

Våre ansatte forteller

Vi ser på forholdet til kundene våre som et partnerskap der vi arbeider for å skape suksess sammen.

- Linda Åberg Petersson
Diskussion mellan konsulter
KARRIERE

Vi har verken hierarkier eller ledere, passer det deg?

Vi jobber i stedet med kollektivt lederskap. Dette betyr at vi legger ansvaret og mulighetene på oss selv, akkurat som det skal være.

  • Verdidrevet
  • Langsiktig
  • Entreprenør-ånd
  • Personlig utvikling

 

 

Konsulter pratar med varandra

En verdidrevet nettverksorganisasjon

Som en del av en kultur hvor du tar fullt ansvar hele veien, kreves det en organisasjon der du som ansatt har fullt mandat og ansvar hele veien. Hos Accigo har vi ikke tradisjonelle hierarkier og ledere. Vi er i stedet en nettverksorganisasjon som er verdidrevet. Våre ansatte har mandat og autoritet til å operere og utvikle kundene våre fullt ut.

SAMARBEIDSPARTNERE

Se hvem vi jobber med

Advania tilbyr komplette IT-løsninger til selskaper og offentlige selskaper som forenkler og hjelper dem å vokse.

Til Advanias nettsted

Vi er Microsoft-partner og bruker mange av deres forskjellige plattformer og tjenester for å hjelpe våre kunder.

Til Microsofts nettsted

Utvalg av plattformer vi jobber med

Microsoft Partner

Accigo Microsoft Partner