Dustin

Nordens ledende forhandler av IT og forbrukerelektronikk hadde gjennomført et betydelig prosjekt med implementering av et nytt virksomhetssystem basert på Microsoft Dynamics AX og CRM. Nå så Dustin behovet for en partner som kunne sikre en stabil og effektiv forvaltning og videreutvikling av løsningen. Valget falt på Accigo.

– I tillegg til å ha dyktige konsulenter, er de veldig lydhøre. Det er overraskende sjelden at vi har vært nødt til å forklare Accigo hva vi vil ha eller behøver. De oppfatter behov raskt selv og foreslår det vi trenger ut ifra hva de mener er beste løsning. De tør å være direkte hvis det er nødvendig, sier Per Lengquist, Nordic IT-director i Dustin.

– Når jeg prater med «klassiske» konsulentleverandører og ser deres forslag kan jeg noen ganger se et ønske om å selge konsulenttimmer skinne igjennom.

Trygge i sin rolle.

Troverdighet er alt i et så langsiktig valg som det man gjør når man velger forvaltningspartner, mener Per Lengquist, og fortsetter:

– Accigos konsulenter føler seg tryggere, de gjør det mange bare sier de kan gjøre. Om man gir kunden det kunden trenger og vil ha, kommer lønnsomheten av seg selv. Forslagene de kommer reflekterer både kunden og deres egen fremgang.

Samarbeidet mellom Dustin og Accigo ble innledet våren 2014.