Nå dine forretningsmål raskere ved hjelp av avansert analyse

  • Verdifull innsikt og mer nøyaktige prognoser ved hjelp av smarte algoritmer
  • Avansert analyse for mer effektiv beslutningstaking
  • Proaktive beslutninger basert på data
Accigo

Accigo Insights drives av eksperter innen avansert analyse som skreddersyr smarte algoritmer basert på dine behov og din bransje som du kan bruke til å ta velbegrunnede beslutninger. Manuelle analyser og prognoser er vanligvis omfattende og tar lang tid, og det menneskelige øye har vanskeligheter med å fange mønstre og forbindelser i store datamengder. Ved hjelp av smarte algoritmer kan du minimere tiden du bruker på analyser og prognoser, og samtidig få mer innsikt og mer nøyaktige prognoser basert på dataene dine. Med andre ord får du muligheten til å ta bedre beslutninger på kortere tid.

Et selskap er 60% mer sannsynlig å lykkes hvis du jobber aktivt med data og analyser i organisasjonen.

– McKinsey

Insights

Slik fungerer det

Uansett om du skal ta små eller store beslutninger, på kort eller lang sikt, trenger du et pålitelig grunnlag som viser hvordan fremtiden sannsynligvis vil/kan utvikle seg og hvordan du skal reagere på den informasjonen i dag.

Våre analytikere jobber ut fra dine eksisterende forretningsutfordringer for å skreddersy smarte algoritmer ved hjelp av data fra flere forskjellige kilder (forretningssystemer, finansielle systemer, offentlige kilder osv.). Disse algoritmene danner deretter grunnlaget for å gi grunnlag for beslutninger om hvordan fremtiden sannsynligvis vil utvikle seg og innsikt i hvordan du skal handle i nåtiden.

Last ned vår guide!  Seks trinn for å oppnå forretningsfordeler med avansert analyse  Slik sørger du for at riktige data blir brukt i viktige forretningsbeslutninger Last ned guiden

Collaboration with Accigo in risk & analytics has been a pleasure and built on trust. They have provided insightful guidance and proactively implemented solutions that have added value to our organization, always applying a professional approach and focusing on understanding the stakeholder needs.

Klarna

Analytics Manager • Bank

Handle om fremtiden i dag

Ved å analysere historiske data, forventer vi fremtidige hendelser og kommer med forslag til handlingsplaner og strategier for å kunne handle på fremtiden allerede i dag.

Bedre beslutningsgrunnlag

Å bruke avansert analyse som støtte i beslutningsprosesser er en god måte å sikre at avgjørelser blir tatt ved hjelp av best mulig grunnlag. De beste beslutningene tas faktisk når du lar databaseanalysene utfylle din erfaring og din generelle mening om et spørsmål.

Basert på dine forretningsutfordringer

Den beste måten å bruke dataene dine til å bidra til forretningsfordelen er å starte fra forretningsutfordringene og identifisere hvilke data du trenger for å komme dit. Har du allerede dataene du trenger? Må det forbedres? Trenger du å samle inn nye data?

Kontakt oss

Bestill en gratis intro-workshop

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med avansert analyse? I så fall kan en introduksjons-workshop være en god ide for å få bedre forståelse av hva du trenger.

JOAKIM KAN HJELPE DEG VIDERE

Ønsker du en personlig kontakt direkte?

Hvis du har andre spørsmål, er du velkommen til å kontakte Joakim direkte.