Integration Stewardship

Integration Stewardship

Vellykket drift av din integrasjonsplattform, Accigos metodikk og velprøvde arbeidsmodell som sikrer laveste kostnad sikrer drift og kontinuitet i selskapets utvikling og integrasjoner.

System-integrasjoner er noe som vanligvis bare er der, så lenge alt fungerer ser du i utgangspunktet bare store fakturaer og kompleks teknologi. Systemintegrasjonsplattformen (f.eks BizTalk) legges bare merke til  når noe er galt og du ikke får tilgang til beslutningsunderlaget du trenger for at aktiviteten i selskapet ikke plutselig stopper opp. BizTalk ligner på et postkontor som stadig mottar, sorterer og videresender data med fortrolig informasjon. Det kan derfor få store konsekvenser når systemintegrasjonen av ulike IT-løsninger (forretningsprosesser) svikter. Kjedereaksjoner oppstår og rop om hjelp fra organisasjonen blir ofte høylydte.

Det er ikke uvanlig at man gir ansvaret til en enkelt person eller kontaktpunkt for å overvåke alle integrasjonsprosesser, en besparelse som ofte blir en kostbar «vakt» når komplekse problemer oppstår. Med Accigo Integrasjon Stewardship vil du ha en kontinuerlig overvåkingstjeneste med en velprøvd arbeidsmodell som er delt av mange bedrifter og organisasjoner – hvis det skjer som ikke skulle skje så er det tilgang til ekspertkompetanse i løpet av minutter.

Vi tar hele ansvaret

  • Selskapet unngår unødvendig nedetid og kostnader på grunn av problemer i forretningskritiske IT-løsninger som er integrert med ERP-systemet.
  • Konstant utvikling bidrar til å hindre problemer og skape større forretningsverdi og lønnsomhet.
  • IT-personalet skal konsentrere seg om prosjekter i stedet for å gjenopprette integrasjoner som «har en dårlig morgen.»
  • Accigo håndterer alt fra kontinuerlig drift og overvåking for rask feilsøking og fremtidig utvikling.

Løsningen for de som er overbevist om at …

  • … integrasjonsplattformen må oppfylle samme høye standard som andre IT-løsninger.
  • … det er mot kontraproduktivt å starte dagen med å gjenopprette produksjonsmiljøet, bare fordi integreringen opplever ”en dårlig morgen.»
  • … selskapets systemintegrator helst skal konsentrere seg om prosjekter i stedet for krisedriftssituasjoner.
  • … bedriften kan hente ut større effektivitet og forretningsverdi fra integrasjonsplattformen deres.

 

For mer informasjon laste Accigo Integrasjon Stewardship produktark:

Les mer: https://accigo.se/erbjudanden/systems-integration/integration-stewardship/#sthash.8GRXQU3M.dpuf

Kontakt oss