Klar til å ta pulsen på forretningssystemet ditt?

  • Analyse av statusen til systemet ditt
  • Handlingsplan med konkrete råd
  • Microsoft SQL Server

Noen ganger er det nødvendig med en ordentlig helsesjekk. Dette gjelder også forretningssystemer.

Derfor har vi laget Accigo EKG. En tjeneste som hjelper deg med å ta pulsen på forretningssystemet ditt. Hvor vi analyserer statusen til systemet ditt, og finner ut om det oppfyller dine krav. Men like viktig er det at Accigo EKG hjelper deg å komme deg videre. Etter en grundig analyse vil du motta en handlingsplan med konkrete råd og anbefalinger. Det er nødvendig, fordi forretningssystemer er et nytt produkt som må utvikles etter hvert som virksomheten din vokser og de ansatte blir flere.

Accigo EKG gir deg en bekreftelse på hvordan ditt forretningssystem har det, egentlig.

 

Hvorfor en helsesjekk av forretningssystemene?

Hvordan skjer det?

Microsoft Dynamics AX – vår spesialitet. Så lenge systemet ditt på en eller annen måte er basert på Microsoft SQL Server, kan et Accigo EKG hjelpe deg. Men vi er spesialister på Microsofts forretningssystemer, Microsoft Dynamics AX og Microsoft Dynamics 365. I tillegg er vi klare med et helt team som jobber utelukkende med disse produktene. Noe som vi stort sett er alene om i Sverige.

 

 

Workshop

Den grunnleggende implementeringen av Accigo EKG begynner med en workshop der vi går gjennom alle nødvendige forhold sammen. Det gir kollegene dine muligheten til å stille spørsmål, og få tilbakemelding fra våre spesialister.

Gjennomgang

Basert på de forskjellige strategiske målene dine, starter vi selve gjennomgangen. En jobb som i utgangspunktet ikke krever mer av deg enn tilgang til serverne. To spesialister fra Accigo er engasjert i å måle, analysere og dokumentere arbeidet. Dette tar vanligvis rundt to uker med effektivt arbeid per konsulent, men er selvfølgelig tilpasset størrelsen på systemet.

Overlevere

Som kunde får du full eierskap over sluttresultatet. Uansett hvem som til slutt vil være ansvarlig for å implementere de anbefalte endringene. Hver anmeldelse avsluttes med en fysisk overlevering der vi formidler kunnskapen direkte, sammen med en detaljert skriftlig samling.

HVORDAN DET GÅR

Lytt til Anna og Måns (svensk versjon)

Anna og Måns forklarer hvordan Accigo EKG fungerer. Og hvorfor et forretningssystem er litt som et tre.

HVORFOR ACCIGO EKG

De vanligste årsakene til å evaluere forretningssystemet ditt

Årsakene til å velge et Accigo EKG kan selvfølgelig variere. Det kan handle om noe så grunnleggende som å skape et bedre bilde av de forskjellige veivalgene som er relevante for organisasjonen din. Her har vi listet opp de tre vanligste.

Prestasjon

Hvordan er forretningssystemet ditt i dag, og har det riktig ytelse for virksomheten din?

Omstrukturering

Hvilken plass er det for ditt forretningssystem å endre seg når virksomheten utvikler seg og antall ansatte øker?

Utbygging

Hvordan og i hvilken grad skal den utvikles i fremtiden, og klarer systemet virkelig denne oppgraderingen?

Er du lei av rotete forretningssystemer?

Du som jobber med offentlig transport vet hvor frustrerende og kostbare ineffektive systemer kan være. Disse kan være arvelige transportsystemer som mangler styring og som også ofte er uforenlige med hverandre. Noen ganger vet du hvor problemene er, men noen ganger kan de være vanskelige å finne.

Kontakt

Er du nysgjerrig på hvordan Accigo EKG kan være til nytte for deg?

Som en ekstern partner kan vi vurdere forretningssystemet ditt på en upartisk måte. Dette betyr at Accigo EKG både øker sjansene for å komme til bunns i utfordringene dine og å faktisk gjøre noe med dem. På denne måten garanterer vi verdien og fordelen av investeringen din. Uansett hvordan du velger å gå videre når vi er ferdige med arbeidet vårt.

KONTAKTPERSON

Ønsker du en personlig kontakt direkte?

Hvis du har andre spørsmål, er du velkommen til å kontakte Michael direkte.