Arbeid mer datadrevet

Bruk data til å ta faktabaserte og proaktive beslutninger som hjelper deg å nå dine forretningsmål.

Vil du bruke data for å ta bedre beslutninger?

En organisasjon som har en datadrevet tilnærming forstår forretningsfordelene med dataene sine og hvordan de kan brukes som støtte i hele organisasjonen. For at dette skal fungere, må alle i organisasjonen forstå og bruke data i alle sine beslutninger. Det er her vi i Accigo kommer inn i bildet; å transformere kultur, teknologi og analytiske ferdigheter slik at hele selskapet kan bli datadrevet.

For eksempel gjennom:

  •  Å bruke kunnskapen i historiske data for å ta bedre beslutninger fremover
  • Å gå fra reaktiv til proaktiv virksomhetsstyring
  • Aktiv rådgivning og coaching
  • State-of-the-art teknisk arkitektur og standardiserte digitale løsninger
Last ned vår guide!  Fire trinn for å jobbe mer datadrevet  er effektiv organisering - kom i gang med en gang Last ned guiden

Design en datastrategi

For å sikre forretningsverdien er det viktig at du har en datastrategi som er synkronisert med forretningsstrategien din.

Fokuser på den interne kulturen

Hvis du lykkes med å skape en positiv atmosfære rundt datasystemet, vil du kunne inspirere og oppmuntre flere til å ønske å jobbe med det.

Kommuniser din innsikt med Data Storytelling

Ved å visualisere dataene dine og gi dem en informativ oversikt vil du kunne formidle din innsikt på en måte som mange kan forstå.

Kontakta oss

Arbeid mer datadrevet

Kontakt oss gjerne, så forteller vi deg mer. Både basert på hvordan vi kan hjelpe deg å arbeid mer datadrevet, men også hvordan vi sikrer trygge prosjekter og tjenester ved hjelp av vårt forretningskonsept Harmoni satt i system™.

  • Vi ser på våre kundeforhold som partnerskap
  • Sammen utfordrer vi gamle strukturer og kjente arbeidsprosesser